Ravi a közelben aludt

 Az éjfél mély csendje. Valahol a távolban kutyák ugatása szakította meg a csendet. Még ilyen helyzetben is minden ember mélyen aludt az álom ölében.


Ha valaki ébren volt, az Sheela volt. Még ha akart volna sem tudott aludni. Ravi a közelben aludt.


Sheela dühös volt Ravira, amiért ott maradt. Ébren volt, de ágyneművel aludtak. 15 év telt el Sheela és Ravi házassága óta. Egy fiú és egy lány anyja lett.


Milyen napok voltak az esküvő előtt. Hideg téli éjszakákon ugyanabban a paplanban aludtak, egymásba kapaszkodva. Nem volt félelem senkitől, senkitől, akit mondhatna. Igaz, akkoriban feszültség volt a fiatal szívekben.


Sheela akkor hallott Raviról, hogy amikor agglegény volt, éjfélig pletykált a barátaival.

Read more

http://byrl.me/W9UoL5Y
http://byrl.me/0bPTpzf
http://byrl.me/VZ1kcBA
http://byrl.me/ODBRQkU
http://byrl.me/F8akbEh
http://byrl.me/JeC7MOh

Aztán Ravi anyja minden nap kinyitotta az ajtót, és szidta: „Naponta, későn jön, még aludni sem hagy. Házasodj meg most, akkor csak a családod nyitja ki az ajtót.Ravi válasz helyett nevetéssel ugratta az anyját.


Amint Sheela férjhez ment Ravihoz, a baráti kapcsolat megszakadt. Ahogy leszállt az éjszaka, Ravi közeledett hozzá, és testének rabszolgája lett. Mint egy örvény, esne rá. Ő is virág volt akkoriban. De egy év házasság után, amikor fia született, a feszültség határozottan alábbhagyott.


Fokozatosan ez a testfeszítés nem ért véget, de furcsa félelem járt az elmében, hogy a közelben alvó gyerekek felébredhetnek. Amikor a gyerekek felnőttek, elkezdtek aludni a nagymamájukkal.



Még most is a gyerekek a nagymamánál alszanak, Ravi mégsem olyan húzós Sheela felé, mint régen. Tegyük fel, hogy Ravi az életkor hanyatló lábán van, de ha egy férfi életkora eléri a 40 évet, akkor nem nevezik öregnek.


Sheela az ágyon fekve azt gondolta: „Nincs köztünk senki ezen az éjszakán, mégis miért nincs mozgás az oldalukról? Az ágyon fekve zokogok, de ezek az emberek nem képesek megérteni vágyamat.


„Azokban az időkben, amikor nem akartam, akkor erőszakkal csinálták. Ma már nincs fal köztünk férj és feleség, de miért nem lépünk közelebb?


Sheela nem csak hallgatott, de sok ilyen példát is látott már arra, hogy egy férfi, akitől egy nő kívánsága nem teljesül, az a nő ráfűzi egy másik férfira a madzagokat, és felolvasztja a gyönyörű részeivel. Akkor miért halt meg az ember Raviban?


De miért nem tud Sheela is odamenni hozzá? Miért nem lép be az ágyukba? Mi az a fátyol közöttük, amelyet nem tud átlépni?



Aztán Sheela döntött valamit, és erőszakkal belépett Ravi chadarjába. Egy idő után felmelegedett, de Ravi még mindig hanyagul aludt. Olyan mélyen alszik, hogy nem kell aggódnia.


Sheela gyengéden megrázta Ravit. Ravi álmatlan álmában azt mondta: "Sheela, kérlek, hagyj aludni."

Read more

http://byrl.me/fyl8uIn
http://byrl.me/t8Il85F
http://byrl.me/GYsIoZ0
http://byrl.me/sI4qN3h
http://byrl.me/pAhrCmY
http://byrl.me/iTMHC1z


– Nem tudok aludni – panaszkodott Sheela.


"Hadd aludjak. Próbálj aludni. Aludni fogsz – mormolta álmában Ravi, és miután oldalra fordult, újra elaludt.


Sheela megpróbálta felébreszteni őket, de nem ébredtek fel. Aztán Sheela dühében lefeküdt az ágyába, de az álom messze elment a szemétől.


Sheela nem ébredt fel reggel, amikor felkelt a nap. Az anyósa is megrémült. Ravi volt a legidegesebb.


Anya Ravihoz jött, és azt mondta: „Nézd Ravi, a meny még nem ébredt fel. Nem lett beteg?"


Ravi a hálószoba felé rohant. Láttam, hogy Sheela mélyen alszik. Megrázta, és azt mondta: "Sheila, ébredj fel."


„Ne hagyj aludni, miért zavarsz?” – mormolta álmában Sheela.

Read more

http://byrl.me/LoSxbXG
http://byrl.me/EDuZCE2
http://byrl.me/4MCge8r
http://byrl.me/uG8QLQX
http://byrl.me/QAHMZEF
http://byrl.me/lQm9mig

Ravi mérges lett, és egy pohár vizet öntött az arcára. Sheela pánikszerűen felállt, és dühösen azt mondta: "Miért nem hagytál aludni? Egész éjjel nem aludtam, amint reggel felébredtél, elaludt.


„Nézd, milyen reggel van?” – kiabálta Ravi, majd a szemét dörzsölve felkelt, Sheela így szólt: „Te magad úgy alszol, hogy még ha felébredsz is éjjel, nem kelsz fel és nem ébreszsz fel. " - mondta. Belépett a fürdőszobába. Nem egy éjszakás dolog volt. Szinte minden este volt, de miért nem volt Ravinak ugyanaz a hangulata, mint korábban? Vagy betöltötte a szívét? Azt is hallani, hogy akinek a szíve megtelik a nőjével, akkor a nyúlása a másik oldalra kerül. Valahol még Ravi is… Nem, az ő Ravijuk nem ilyen.



Úgy hallották, hogy Madhuri, a Mahalle-i Jamna Prasad felesége viszonyt folytat saját szomszédjával, Arunnal. Ez a hír elterjedt az egész palotában. Jamna Prasad is tudta, de ő hallgatott.


Az éjszaka csendje elterjedt. Ravi és Sheela ágyban voltak. Lepedő volt rajta. Ravi azt mondta: "Ma egy kicsit fázom."

Read more

http://byrl.me/l4eqViZ
http://byrl.me/ygS48Gp
http://byrl.me/25hw1GT
http://byrl.me/pZT8yi7
http://byrl.me/57SsmTL

"De még ebben a hidegben is alszol lovak eladása után, hányszor ébresztelek fel, mégis hol ébredsz. Ilyen helyzetben hiába lép be egy tolvaj, nem fogod tudni. Miért alszol ilyen mélyen?


– Az öregség most jön, Sheela.


– Közeleg az öregség, vagy most velem van az eszed?

Comments